Home | Contact Us | Human Resource |
Company Profile News Service Warranty Development Certificate

WELCOME TO SHARK POWER MACHINERY!

 
 


>> Home >> Service

Service


1.Question: Is there any minimum order quantity constraint for sample order?
    Answer: We encourage new customers to place sample order if they prefer to test and confirm the quality of SHARK products before making final decision.

2.Question: Is it possible for my company to be SHARK distributor/agent in certain market?
    Answer: In some markets, we have already appointed (exclusive) agent and in other markets, we are searching for cooperative partners. Please send your inquiry to SHARK for details of agency arrangement.

3.Question: How should I place order for SHARK products?
    Answer: You can send order directly to SHARK listing all the models and quantities you intend to import. After confirming to Proforma Invoice from SHARK, please arrange payment by Telegram Transfer (T/T) in advance or irrevocable Letter of Credit (L/C) at sight. We will make shipment within 15-30 days after your payment arrival.

4.Question: How should I deal with my customer' claim to quality problem of SHARK?
    Answer: Please refer to SHARK Warranty Policy. SHARK agent/distributor will keep in-stock necessary spare parts for maintenance, after sales and repair, and SHARK will send by air parcel promptly if specific parts beyond agent's stock.

5.Question:Why choose diesel engine?
    Answer:Diesel engine is up to 30% more fuel efficient than gasoline engine in similar services. Low flammability of diesel fuel is safe and valued in all applications. It can meet the environmental protection demand of the world to use diesel engine as power.

6.Question:Where is the serial number of each machine located?
    Answer:For diesel machines, the serial number locates beside the drain plug. For gasoline machines, the serial number is stuck on the side of the starter.

7.Question:What is the allowed tilt for engine? What is the allowed tilt for output shaft?
    Answer:The allowed tilt is less than 20 centigrade either for engine or output shaft.

8.Question:Dos the alternator have AVR equipment?
    Answer:   The alternator is brushless without AVR. The voltage is adjusted by condenser.

9.Question:How can I choose the fuel?
    Answer:   Please use light diesel fuel No. 0 in Summer No. -10 or No. -20 in winter. Do not allow dust or water into fuel and fuel tank.